In Wormerveer wordt de N203 definitief één rijstrook per rijrichting, de snelheid wordt 50 km, er komen twee ovale rotondes, een nieuw fietspad en een fietstunnel. Het werk begint in juli 2015 en is in februari 2016 klaar.

Woensdagavond worden ondernemers en omwonenden die te maken krijgen met de herinrichting van N203 geïnformeerd over de werkzaamheden. De avond begint om 19.00 in buurt­centrum De Lorzie, Marktplein 3 in Wormerveer.

Projectleiders en aannemer zijn aanwezig voor het geven van informatie over de werkzaamheden, eventuele hinder en het beantwoorden van vragen. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie op www.infoN203.nl.

In de afgelopen maanden is al voorbereidend werk gedaan: zand gestort waar het nieuwe fietspad komt, de waterleiding en gasleiding langs de N203 vernieuwd en iets verlegd. (klik op kaart voor grotere versie)

n203 groot

De provincie legt ook een nieuw fietspad aan vanaf de Kerkstraat langs de N246 (provincialeweg Westknollendam-Westzaan) richting de N203 en langs de voetbalvelden richting de Esdoornlaan.

De fietsoversteek vanaf de Industrieweg komt te vervallen. Ook de fietsoversteken bij de Lindelaan en Paul Krugerstraat verdwijnen.