Morgen: Het Zaanse Boekenbal!

Morgen is het zover: het eerste echte en enige Zaanse boekenbal. Met schrijvers, muziek, uitgevers, boekhandelaren en de wethouder van cultuur Dick Emmer die de avond bij Fluxus (Westzijde) mag openen.

Daarnaast zijn er mini-optredens van kinderboekenschrijver Hans Kuyper, Bettina Drion en Hans van den Pol (De Engel en de Adelaar), Merel Kan (Lijn 45), Toon Nugter (Bewoners van het Haaldersbroek), Sarah Vermoolen (Zaanse Parels) en Fred Zeegers (algemeen directeur van Bruna).

De a-cappella zanggroep We Willen Zo Graag treedt op en er is de presentatie van het boekje over Pinksterdrie, dat iedereen tijdens de week van het Zaanse boek krijgt bij aankoop van een Zaans boek.

Het hoogtepunt is de Uitreiking van het Populairste Zaanse boek van de afgelopen vijf jaar (2010-2014). Al die boeken zijn hier nog eens te zien.

(En inderdaad: de bijeenkomst bij Fluxus muziekschool begint om 19.30 uur, het is een initiatief van de Bruna (Dam), Gemeentearchief Zaanstad, Uitgeverij Noord-Holland en Dagblad Zaanstreek.)

Deel dit artikel:

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *