Morgenochtend geen bussen, ‘mondjesmaat’ treinen

Morgenochtend, maandag 8 februari, rijden er geen bussen van Connexxion in Noord-Holland, dus ook niet in de Zaanstreek.

Dat duurt ’tot nader order’ volgens Connexxion, er is alleen een pendeldienst op Schiphol. Buurtbus 456 in Zaanstreek rijdt op 8 februari de gehele dag niet.

De NS heeft aangekondigd met ‘mondjesmaat’ te gaan rijden op 8 februari. Vandaag reden er nauwelijks treinen. Eerst werd tot 12.00 uur het treinverkeer gestaakt, daarna tot 13.00 en vervolgens werd er helemaal net meer gereden.

“Wij kunnen u op dit moment nog geen zekerheid geven over het aantal treinen, de trajecten en de frequentie. Hiervoor zijn we afhankelijk van de verdere ontwikkeling van eventuele storingen op het spoor.”

Het GVB in Amsterdam heeft vandaag geen trams, bussen en metro laten rijden, behalve in de ochtend. Over morgen zijn nog geen mededelingen gedaan. Ponten varen wel.

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Frenk van Heeswijk

    Ik heb een Unionracefiets, dus hoef mij niet te beroepen op het openbaar vervoer. Mijn vraag is echter: “Gaat de Zuidpool nog wel open”? En wat kost het?

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *