Naar buiten! Bubbel de bub!

Een frisse neus halen, we zijn eraan toe! In deze serie laten we je meegenieten van Zaans buiten.

De scouting in de Bubbel op weg naar Vinkenveen. Op de Voorzaan met op de achtergrond (van links naar rechts) de Rabotoren, de PTT-zendmast aan ’t Krimp, woontorens Hogendijk, het Zaantheater, de Wilhelminasluis, de Beatrixflat, de Oostzijderkerk, het oude gemeentehuis, de Bonifatiuskerk en een rivercruiser.

Foto: Lex Speelman (klik voor een vergroting op het vlaggetje)

Oproep

Liefst plaatsen we veel foto’s, filmpjes, teksten, SoundClouds, gedichten, liederen, en wat je nog meer kan bedenken van buitenmomenten in de Zaanstreek. Of dat dagelijks wordt hangt van jou af, maar – pffffff – wat hebben we een behoefte aan Zaanse lucht! Mail naar merel@deorkaan.nl.

Deel dit artikel:

3 reacties

 • Aan de kleuren te zien, Claes Compaan.
  Maar, mogelijk dat dit aan mijn telefoon ligt[1], op welk vlaggetje moet ik klikken voor een vergroting?

  [1] Of aan mijzelf.

 • P. Hoogkamer

  juist Jan ,scouting elfregi Zaanstreek, JP en CC.
  lokatie Westzijde en Kalverringdijk. zie ook hun insta en FB.

  • Ik heb zojuist gekeken wat de betekenis van Elfregi is. Ik ken het al vanaf mijn eigen scoutingtijd, maar had mij dat nog nooit afgevraagd. Ik wist ook niet dat er een Doopsgezinde achtergrond was. Ik zat zelf bij de neutrale (qua geloof) Watergeuzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *