Nieuwsbrief nieuws: Orkaan-Nieuwbrief verhuist!

Op de website van De Orkaan plaatsen we dagelijks gemiddeld vijf verse stukken.

Ruim drie jaar geleden begonnen we daarnaast met het versturen van een wekelijkse nieuwsbrief, met daarin een selectie van de meest gelezen artikelen, columns, filmpjes, radio, foto’s en de uitgaansagenda.

Elke zaterdagochtend, zodra de redactie wakker werd, stelden we de brief met zorg samen om hem m/v af te kunnen leveren in de mailboxen van de – inmiddels 2100 – ontvangers. 182 exemplaren werden er verstuurd en die werden (ver!) bovengemiddeld goed gelezen, door (ver!) bovengemiddelde lezers.

Vanaf deze week gaat er iets veranderen. We verhuizen van de zaterdagochtend naar de vrijdagmiddag. We proberen daarbij stipt 12:00 uur aan te houden, maar we blijven Zaankanters en geven geen garantie.

Ook de Waarheen-uitgaansagenda gaat naar de vrijdag. Op zaterdag en zondag maken we via Twitter en Facebook wel een extra update voor die dag.

De reden voor onze verhuizing is simpel: het weekend moet worden ingeluid. Zo vroeg mogelijk wat ons betreft. En bij dat weekend hoort een overzicht van de zinderende activiteiten aan de Zaan. De agenda verhuist dus mee.

Voor wie de brief nog niet ontvangt: schrijf je in! Het is gratis maar nooit voor niks.

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *