Niks & alles: frisse foto van kazige plek (dubbel kazig in Koog)

Zo vaak gefotografeerd. Voor ons Zaankanters 24/7 bereikbaar en daardoor normaal. Evenzogoed is het heerlijk dat er oog voor blijft.

José Duindam, één van onze meest dierbare Zaanse Twitteraars, informeerde of deze foto’s ‘wazig’ genoeg waren.

Wij hadden 0,1 milliseconde voor nodig om het antwoord te formuleren; JA! As Kazig as you can het! Molen het Pink in Koog aan de Zaan, spiegelend in het water en dan nog als bonusfoto het voormalige Molenmuseum (ook al met zo’n fraaie wazige spiegeling). Anton Pieck in het kwadraat!

Niks & alles

Wij werden er blij van. Niks nieuw onder de zon en toch dat wat we willen zien. Als jij een frisse foto hebt van dit plekje: mail hem dan naar info@deorkaan.nl. Foto’s van andere cliché-plekken aan/in De Zaan zien we ook graag!

De eerste ‘kazige’ was van Ferry Heijne, daarna plaatsten we foto’s van Frank Bakker, André van Beveren, Frits Böckling, Michel Brand, Cees Christiani, José Duindam, Zoe Gerssen, Pieter Heine, Hans Holtmaat, Petra Hoogkamer, Wim Huisman, Kees Huyser, Rens Kamminga, Eline Kleibrink, Carola Korsse, Arjan Lakeman, Rene van der Meer, Herman Rolsma, Tom Tulleken, Carla de Vos, Siem van Westen en Fred Wolf…

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *