Niks & alles: frisse foto van kazige plek (een ansichtkaart)

Zo vaak gefotografeerd. Voor ons Zaankanters 24/7 bereikbaar en daardoor normaal. Evenzogoed is het heerlijk dat er oog voor blijft.

Niet alleen een fraaie kazige met een hoog ansichtkaart-gehalte, maar ook een bejaarde.

Wim Huisman (Krommenie) maakte de foto van de Kerk van Krommeniedijk op 22 december 2007.

Niks & alles

Wij werden er blij van. Niks nieuw onder de zon en toch dat wat we willen zien. Als jij een frisse foto hebt van dit plekje: mail hem dan naar info@deorkaan.nl. Foto’s van andere cliché-plekken aan/in De Zaan zien we ook graag!

De eerste ‘kazige’ was van Ferry Heijne, daarna plaatsten we foto’s van Kees Huyser, Frank Bakker, Petra Hoogkamer, Pieter Heine, Rene van der Meer, Siem van Westen, Cees Cristiani, Tom Tulleken, Rens Kamminga, Michel Brand, André van Beveren, Herman Rolsma, Eline Kleibrink, Carla de Vos, Fred Wolf, Frits Böckling, Wim Huisman, Arjan Lakeman en Zoe Gerssen…

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Dick Wools

    Mooie foto van Krommeniedijk.
    Maar wat is er eigenlijk, behalve het mooie kerkje, op de foto zichtbaar?

    Ik denk dat het UNESCO werelderfgoed is, de Stelling van Amsterdam. De inundatiekade die vanaf Fort bij Krommeniedijk langs de neven(geschuts)batterij, die nog steeds aanwezig is naast het bruggetje bij de Tol van Krommeniedijk, naar de Nauernaschevaart loopt. In dit deel zijn zelfs nog militaire grenspalen zichtbaar. Dat donkere stompje aan de waterkant vooraan bijvoorbeeld.

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *