Niks & alles: frisse foto van kazige plek (van west naar oost)

Zo vaak gefotografeerd. Voor ons Zaankanters 24/7 bereikbaar en daardoor normaal. Evenzogoed is het heerlijk dat er oog voor blijft.

Tom Tulleken:

“Niet alles wat gefotografeerd wordt levert bij voorbaat een mooi plaatje op. Met behulp een ‘fotogenieke’ voorgrond kan zoiets dan ineens een sfeervol of op z’n minst interessante foto opleveren.

Hier is de appartementen-stapeling aan de Oostzijde gekiekt door de karakteristieke bogen van de voormalige Verkadefabriek aan de Westzijde.”

Niks & alles

Wij werden er blij van. Niks nieuw onder de zon en toch dat wat we willen zien. Als jij een frisse foto hebt van dit plekje: mail hem dan naar info@deorkaan.nl. Foto’s van andere cliché-plekken aan/in De Zaan zien we ook graag!

De eerste ‘kazige’ was van Ferry Heijne, daarna plaatsten we foto’s van Kees Huyser, Frank Bakker, Petra Hoogkamer, Pieter Heine, Rene van der Meer, Wim Huisman, Siem van Westen, Cees Cristiani, Tom Tulleken, Rens Kamminga, Michel Brand, André van Beveren, Herman Rolsma, Eline Kleibrink, Carla de Vos, Fred Wolf, Frits Böckling, Arjan Lakeman en Zoe Gerssen…

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *