Niks & alles: frisse foto van kazige plek (vanaf busbrug door onvolprezen moeder)

Zo vaak gefotografeerd. Voor ons Zaankanters 24/7 bereikbaar en daardoor normaal. Evenzogoed is het heerlijk dat er oog voor blijft.

Dat ooit de busbrug De Binding in deze serie zou voorkomen, hadden we niet gedacht. Totdat Edwin Kleiss de onderstaande via Twitter deelde:

“Mijn onvolprezen moeder maakte tijdens zonsondergang vandaag deze foto vanaf de #busbrug tussen Westerkoog en Zaandam.”

De foto van mevrouw/moeder Kleiss (?) hieronder in volle glorie (klik voor vergroting), boven een uitsnede.

Niks & alles

Wij werden er blij van. Niks nieuw onder de zon en toch dat wat we willen zien. Als jij een frisse foto hebt van dit plekje: mail hem dan naar info@deorkaan.nl. Foto’s van andere cliché-plekken aan/in De Zaan zien we ook graag!

De eerste ‘kazige’ was van Ferry Heijne, daarna plaatsten we foto’s van Kees Huyser, Frank Bakker, Petra Hoogkamer, Pieter Heine, Rene van der Meer, Siem van Westen, Cees Cristiani, Tom Tulleken, Rens Kamminga, Michel Brand, André van Beveren, Herman Rolsma, Eline Kleibrink, Carla de Vos, Fred Wolf, Frits Böckling, Wim Huisman, Arjan Lakeman en Zoe Gerssen…

Deel dit artikel:

2 reacties

 • Edwin Kleiss

  Even voor de duidelijkheid:

  De foto is dus gemaakt vanaf de busbrug.
  De brug die te zien is op de foto is de voetgangersbrug tussen de wijken Westerkoog en Westerwatering.

  • De Orkaan

   In ons enthousiasme lazen we daar net even overeen, we hebben er nu dan maar ‘vanaf de busbrug’ van gemaakt. Kan je je moeder vragen om de volgende foto vanaf het voetgangersbruggetje te maken en de busbrug in het avond- of ochtend-zonnetje te zetten?

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *