Nog 4 dagen Zwet! Met afsluitend hondenfeest 🐶

Vanmorgen vroeg, na een hete nacht waarin de muggen het ervan namen, ontvingen we een heerlijk frisse mail van Mirjam Everhard: 

‘Hierbij een foto van zwembad het Zwet. Het Zwet is deze week, als enige openlucht zwembad in de omgeving, nog open. Gister was erg druk en heel gezellig. De badgasten kwamen van heinde en verre om te genieten van het mooie weer.’ 

Aankomende zondag, 10 september, wordt het zwemseizoen afgesloten met een feest waarbij honden vrij spel krijgen in het zwemwater. Ze kunnen daarmee een heus zwemdiploma verdienen! De vierpoters en hun baasjes zijn welkom van 17.00 uur tot 18.00 uur. Het kost helemaal niks. Hier vind je meer informatie.

Door Merel Kan, informatie en foto via Mirjam Everhard.

Deel dit artikel:

2 reacties

  • Didier Hennequin

    ‘De badgasten kwamen van heinde en verre.’ Bijvoorbeeld uit Krommenie. Het buitenseizoen van de Crommenije was jammerlijk vroeg gesloten. A.s. zondag schijnen ze overigens nog wel even open te gaan, i.v.m. de huidige hittegolf.

  • Ruurd Stilkenboom

    Dat zwembad ‘het Zwet’ als enigste zwembad in de omgeving nog open is klopt niet. Zwembad ‘de Breek’ in Landsmeer is zelfs de hele maand september nog open. Bovendien is het als je op de fiets gaat voor veel Zaandammers een stuk dichterbij dan het zwembad in Wormer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *