“Omgekeerde Robin Hood.” PvdA Zaanstreek haalt uit naar VVD Zaanstad

Het begon zo mooi: in een column op 31 oktober schrijft VVD-raadslid Armagan Babaoglu dat hij fan is van ‘tweedehands winkels’ en dat hij daar mooie ontdekkingen doet.

Laatst vond hij er zelfs gave kopjes en een schoenenpoetsdoos!

Delen
Die liefde wilde Babaoglu delen met mensen die een beroep doen op bijzondere bijstand. Hij stelt voor deze voortaan te laten shoppen bij zijn geliefde kringloopwinkels. Aardig plan, nietwaar?

Asociaal
Nee! reageert de PvdA in een eigen column. Waarbij ze de vraag stellen of het hier gaat om: “Volledig gemis van realiteitsbesef of gewoon een asociaal voorstel?”

Robin Hood
Aan het eind geven ze antwoord op hun eigen vraag. De conclusie luidt: “Een omgekeerd Robin Hood effect, noemen we dat. En dat stuit ons, de PvdA, tegen de borst! Dit past Zaanstad niet.”

Oorstoel
Een voordeel: voorlopig heeft Babaoglu waarschijnlijk nog geen extra concurrentie bij het vinden van die schaal, dat mooie boek, en die oorstoel.

Hier vind je de column van VVD Zaanstad
En hier is de reactie van PvdA Zaanstreek

Deel dit artikel:

3 reacties

 • sociale dienst

  Om dit soort stupide uitspraken en acties is de beste jongen dan ook bij de voormalig sociale dienst in de vaderlandse hoofdstad vriendelijk doch dringend verzocht om te kijken naar een andere job. Die hij ook al niet lang volhield. Op het stadhuis overleefde hij de grootscheepse reorganisatie niet.

  • andere harde werker

   Misschien is dit wel de juiste manier om te gaan met mensen die niet willen werken .de wajung is niet voor niets op de schop .ik ben het eens dat wij allemaal voor elkaar moeten zorgen maar het kan niet zo zijn dat een groepje mensen zich zelf de pest moeten werken voor een grote groep mensen die denken zo laat een ander maar werken .misschien was het aalmoezen-huis zo slecht nog niet nee het moet over zij met lui lekker land en de asociale dienst in Amsterdam moet zich schamen zo als zij met hun ex werknemers om gaan Armagan heeft niets anders gedaan omdat luie zootje daar aan de gang te krijgen maar de PvdA weet heel goed hoe ze om moeten gaan met een portemonnee van een ander.

 • Harde werker

  Erg bijzonder dat deze reactie na maanden wordt weergegeven! Dat zet bij mij sowieso vraagtekens bij de schrijver van dit bericht! Je bent dan wel heel erg dom om dit te posten zonder de juiste reden van zijn vertrek te onderzoeken. Als je het niet eens bent met de opinie van een raadslid kom dan met een sterk tegenwoord en gooi het niet op de persoon. Dat is wel de aller makkelijkste weg!Toevallig ken ik deze persoon en de waarheid over zijn vertrek is geheel vrijwillig geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *