Ook Jazz in Serah wijkt uit naar Vermaning

Binnen een jaar verhuist concert-organisator Jazz in Serah voor de vierde keer. De concertseries “Jazz in Serah” en “Come Along” gaan naar De Vermaning aan de Westzijde.

Zoals de naam doet vermoeden begon de serie in Serah Artisan, maar toen dat in september 2014 dicht ging, verhuisde men naar de overkant van de Zaan: De Kleine Waarheid in de Klauwershoek.

Daarna werden de concerten in Grooswijck in Koog Zaandijk gehouden, maar toen de gemeente Zaanstad problemen met de vergunning constateerde, was dat verder onmogelijk. Uitbater Kees Beumer heeft een advocaat ingeschakeld.

Nu dus naar De Vermaning, evenals Roots aan de Zaan, die overigens wel twee concerten heeft moeten aflasten.

Op zondagmiddag 29 maart (16:00) is het eerste Jazz in Serah-concert in De Vermaning: DiMaMi, een sax-bas-drumstrio met altsaxofonist Miguel Boelens, bassist Dion Nijland en drummer Makki van Engelen.

Jazz in Serah moest het concert van Vandoorn/Vanvugt Quartet aflasten op 8 maart omdat ze plots geconfroneerd werden met de sluiting van Grooswijck. Het concert van Organic Three Plus op 12 april is verplaatst naar 21 juni.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *