Ook Partij vd Dieren wil meedoen in Zaanstad

Na de PVV heeft ook de Partij voor de Dieren aangekondigd in Zaanstad mee te willen doen met de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.

Via Facebook en Twitter roept de partij kandidaten op zich aan te melden als ze zich namens de PvdD verkiesbaar willen stellen voor de gemeenteraad, provinciale staten of waterschappen.

In Zaanstad behaalde de Partij voor de Dieren genoeg stemmen om twee zetels te halen in de gemeenteraad.

Eerder kondigde de PVV al aan in Zaanstad mee te willen doen. Ook DENK, 50PLUS en het FVD behaalden genoeg stemmen om zetels te verwerven.

Judit Raa, coördinator van de Partij voor de Dieren in de Zaanstreek:

Zaanstad is een gemeente waar de Partij voor de Dieren zeker een goede kans maakt om tenminste één zetel te behalen. De partij bereidt zich momenteel voor op waar we willen deelnemen onder meer door het vormen van goede kandidatenlijsten. Alles hangt af van het feit of er voldoende geschikte kandidaten zijn die die ambitie hebben.

Op 3 mei organiseert de PvdD een bijeenkomst voor belangstellenden in Koog a/d Zaan in het Het Brandtweer, Breestraat 110, Koog a/d Zaan (van 19.30-21.30 uur).

De PvdD afdeling Zaanstad heeft sinds januari 2017 een eigen Twitter-account met 70 volgers.

Op de Facebook-pagina van de PvdD wordt de aankondiging geïllustreerd met een foto van DZ-fractievoorzitter Juliëtte Rot.

De foto linksboven is gemaakt tijdens de verkiezingscampagne voor de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart op de Gedempte Gracht waar de Partij voor de Dieren met een kraam voor de ZARA stond.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *