Oosterse buurtsuper aan Westzijde

familie markt open westzijde feb 2020 orkaan

Vorige week spotten we de komst van de buurtsupermarkt Familie Markt (zuivel, levensmiddelen, groenten & fruit) aan de Westzijde. Gister ging de winkel open, met ballonnen.

Het assortiment is vooral midden-oostenlijk, inclusief een mooie uitstalling voor de winkel en verse groenten en vlees.

Normaal gesproken vinden we één artikeltje wel genoeg, maar een nieuwe winkel aan de geplaagde Westzijde verdient er twee.

De winkel is gevestigd in het voormalige pand van schoenenwinkel Snoeren, Westzijde 13 (hoek Hazenpad). Snoeren sloot in maart 2019.

Een blik in de winkel.

familie markt binnen open westzijde feb 2020 orkaan

 

3 Reacties op Oosterse buurtsuper aan Westzijde

  1. Karin Singeling says:

    Wat leuk! Reuring op de Westzijde.

  2. M. Bloem says:

    Ieder nieuw initiatief op de Westzijde verdient zeker aandacht! Ik heb helaas Kwartier West op de Westzijde hier nog niet voorbij zien komen, terwijl dat samenwerkingsproject tussen maar liefst acht Zaanse ondernemers toch ook alle aandacht en steun verdient. Zulke winkelcollectieven zijn de toekomst van de winkelstraat, zeker met de leegstand van de grote en veel te dure panden op de Westzijde.

  3. Martin Röhling says:

    wat leuk!!! Een verrijking op de westzijde. Ik kom er vaak langs. prettig om even nog wat te halen van boodschappen buiten de supers om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>