Oostzaners kunnen met de belbus naar de vaccinatie

WelzijnWonenPlus en Stichting Belbus Oostzaan gaan Oostzaners die niet op eigen gelegenheid kunnen reizen, naar de vaccinatielocatie in Purmerend in Purmerend brengen.

De service is bedoeld voor ouderen en kwetsbare inwoners die nog zelfstandig (met hulpmiddel) kunnen lopen. Er wordt rekening gehouden met dcorona-maatregelen, per bus worden maximaal drie inwoners vervoerd.

In de Zaanstreek wordt pas in april een eigen vaccinatie-locatie ingericht in Topsporthal De Koog in Koog aan de Zaan. Tot die tijd moeten mensen die gevaccineerd mogen worden naar sportcomplex De Beuk in Purmerend of een andere locatie als ze daar de voorkeur aangeven. Zo zijn er ook Zaankanters in Alkmaar gevaccineerd.

Voor dit vervoer in Oostzaan wordt een bijdrage gevraagd van ā‚¬ 6,- voor een retourtje naar de vaccinatielocatie in Purmerend. Ook niet-leden van de belbus kunnen hiervan gebruik maken.

WelzijnWonenPlus is een welzijnsorganisatie die actief is in regio Zaanstreek/Waterland. Stichting Belbus Oostzaan verzorgt het vervoer voor inwoners van Oostzaan die 60 jaar of ouder zijn en voor gehandicapten.

Heeft u vragen over deze dienstverlening of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met de consulenten Nancy Sijmonsbergen en Tine Verdonk. Telefonisch bereikbaar op 06-10019676 of 06-10673697. Of via oostzaan@welzijnwonenplus.nl of kijk op de website www.welzijnwonenplus.nl.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *