Op naar nog zes jaar met burgemeester Hamming 🎥

Op 27 september van dit jaar eindigt de eerste ambtstermijn van burgemeester Jan Hamming van Zaanstad. Gisteravond besloot de raad om hem aan te bevelen voor een tweede ambtstermijn van nog eens zes jaar.

De aanbeveling gaat via de commissaris van de Koning naar de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Opgeladen en hergebrond zal dan de burgemeester zijn tanden zetten in het nog mooier maken van de Zaan.

De voorzitter van de vertrouwenscommissie, Menno de Haas laat via het persbericht van Zaanstad weten:

“de gemeenteraad heeft vanavond besloten dat hij graag verder gaat met Jan Hamming als burgemeester van Zaanstad. De gemeenteraad feliciteert hem van harte en ziet uit naar verdere samenwerking”.

Burgemeester Jan Hamming zelf:

“Ik ben blij en vereerd met het vertrouwen van de gemeenteraad. Dit zie ik als een aanmoediging om met dezelfde passie door te gaan zoals ik dat de afgelopen jaren heb gedaan. In contact met inwoners en ondernemers. Ik kijk er enorm naar uit om samen te blijven werken aan een Zaanstad dat een thuis is voor iedereen, een plek waar we je talenten zien en laten stralen. Een gemeenschap waar je trots kan zijn op wie je bent en waar je vandaan komt”.

Lees ook:

Bekijk de video (het deel over de burgemeester begint op 1 uur en 13 minuten:

En bekijk hier Jan Hamming door de jaren heen.

Deel dit artikel:

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *