Opnieuw agent gewond bij aanhouding

Afgelopen weekend is een agent gewond geraakt bij een aanhouding in Zaandam. De politie hield, zoals ieder weekend, toezicht in het centrum van Zaandam. Helaas bleek ook dit weekend dat toezicht hard nodig is.

Nadat een persoon zich had misdragen werd deze aangehouden. Bij de aanhouding verzette deze persoon zich zo hevig, dat de agent letsel aan zijn enkel heeft opgelopen. Hierdoor is de agent een aantal weken niet inzetbaar voor uniform-diensten.

Eerder deze week, op woensdag 25 januari, raakte ook al een agent gewond bij een aanhouding. Toen werd een 13-jarige jongen in Assendelft aangehouden, die zich ook dusdanig verzette dat de agent gewond raakte. Beide agenten zijn nu niet inzetbaar.

bron: Politie Basisteam Zaanstreek / archieffoto Dam (De Orkaan)

Deel dit artikel:

Een reactie

  • John Steygeman

    Gearresteerd worden door de politie is onderhand een klucht geworden. Meestal loop je binnen enkele uren alweer als vrij man buiten rond, of je mag een gezellig baantje doen voor een bepaalde tijd, zoals koffie schenken voor onze ouderen die in tehuizen moeten doorbrengen. Zelfs voor het doodrijden van andermans kinderen wordt vaak zo’n “werkstraf” opgelegd. Wanneer pakt het Openbaar Ministerie nu eens flink door met dit soort idioten??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *