Oproep: laat Radio 9 in de kou staan!

In Oostzaan gaat het er heet aan toe. Met name in de studio van Radio 9.

Niet alleen tijdens de Zondagmiddag Sport, Wakkere Wereld, Kippenvel en de De Henk & Ingrid Show, maar ook gedurende de kerkdienst op zondagochtend, tijdens De Grijze Golf uit de oude doos, Classique à la Carte en zelfs tijdens Ronner Unplugged…

De reden van de hitte is plat.

Het pand waarin de studio is gevestigd heeft geen airco en wel een plat dak. Voor de radiojockeys gaan de omstandigheden niet in de kouwe kleren zitten, en de apparatuur gaat er ook niet koel mee om:

“Dit is zo langzamerhand absoluut geen plezierige en zeker geen werkbare situatie voor de medewerkers en bovendien funest voor de aanwezige apparatuur.”

De doppenhokkers laten het er niet bij zitten. Geld is er nodig! Het dak mag best plat blijven, maar die airco moet er komen! En maar liefst drie burgemeesters en onze favoriete oud-burgemeester dragen dit doel een warm koud hart toe.

Veilen! 
Rob Meerhof (Oostzaan), Peter Tange (Wormerland) Astrid Nienhuis (Landsmeer) en Paul Möhlmann (ons hart), veilen 63 kunstwerken, foto’s, etsen, keramieken en sieraden die belangeloos werden geschonken door 20 kunstenaars en particulieren.

Wij kunnen je vertellen dat we het heet kregen toen wij zagen welke kunstenaars er doneerden. Doe jezelf een lol en kom zaterdag 12 maart naar de De Kunstgreep (doe ons een lol en kom niet, wij willen namelijk meebieden).

De toegang is gratis en vanaf 14:30 uur ben je welkom. Hieronder zie je een paar van de hete werken die geveild gaan worden. En voor de hele catalogus klik je hier.

50 Wim Vaarzon Morel

Wim Vaarzon Morel

160 Ria Bisseling

Ria Bisseling

41 Jelle Bakker

Jelle Bakker

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *