Orkaan-nieuwsbrief: we gaan los!

De Orkaan lees je helemaal gratis, kosteloos en voor nop. Vanaf februari 2014 ging er geen dag voorbij zonder bericht. 

Dat we ook wekelijks een nieuwsbrief versturen hebben we niet aan de grote klok gehangen. Dit om een simpele reden: tot 200 inschrijvingen is het gratis en we hadden geen zin om ervoor te gaan -of laten- betalen.

Nu is dat opgelost. Beperkt zullen we advertenties plaatsen zodat we los kunnen.

Waaruit bestaat die gratis, kosteloze en voor nop-nieuwsbrief? 
Uit Fijnelieve, modieuze, groeneinteressantewanhopige,informatieve,supersprookjesachtigevrijgevige, krakende, warme, scherpe, architectonische, kekke, romantische, vriendschappelijkepolitieke, historische en minder politieke weetjes.

Zaken die het daglicht niet konden verdragen, of die juist een schijnwerper verdienden, worden opgetekend. Waarbij het de redactie soms frustreert dat bijvoorbeeld een stuk over De Rijdende Rechter beter wordt gelezen dan een doorwrocht stuk over fondsen die in lucht opgingen.

Je kan dus nu gratis, kosteloos en voor nop inschrijven en krijgt daar de eerste 17 (!) weken óók nog eens een gratis, kosteloos en voor nop minuutje Zaanwater bij cadeau. Pak je kans!

nieuwsbrief

Deel dit artikel:

2 reacties

  • Dick

    Kunnen jullie geen gebruik maken van Google Groups? Dat is gratis en met een onbeperkt aantal leden per groep.

  • De Orkaan

    Via Google Groups kan je wel nieuwsbrieven versturen maar niet maken. Ook is er geen archief en kan je niet zien hoe vaak de nieuwsbrief gelezen is. Revue is superieur: snel maken, opslaan, archief, statistieken, eigen ontwerp en welkompagina, plannen. Vandaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *