Orkaan zoekt kracht(en)

Is Kuifje jouw stripheld? Ben jij de nieuwe Mariëlle Tweebeeke? Smul jij van die nieuwe serie ‘FIVE LIVE’ met Linda de Mol? Misschien zijn wij dan wel wat voor jou. Wij zoeken verbreding en verrijking.

De werkzaamheden zijn uiteenlopend en geen dag is hetzelfde. Je kunt bijvoorbeeld naar het Zaantheater en een recensie schrijven, een artikel schrijven over een nieuwsitem of 112-nieuws aanleveren. Maar ook een interview met bewoners, ondernemers, vrijwilligersorganisaties en de Gemeente is voor de Orkaan belangrijk. Kortom, iedereen die ziet wat er leeft in de Zaan, die wil schrijven, filmen of podcasten, wil bijdragen aan nieuws, is welkom om te mailen, te bellen of langs te komen op Het Oog (zoals ons redactiehok gedoopt werd door Kees Malingré). Ook als je geen journalistieke ervaring hebt. Wat we wel vragen is hart voor de Zaanstreek. 

Mail naar merel@deorkaan.nl, bel 06-11096059 of kom langs aan de Houthavenkade 5 in Zaandam (we zitten er geregeld onregelmatig, maar altijd van 10:00 uur tot 12:00 uur op maandagochtend, tenzij anders aangegeven op De Orkaan). We gaan graag, met een lekker bakkie koffie, in gesprek over de mogelijkheden.

Deel dit artikel:

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *