Orkaan’s Grote Club-actie: kom erbij! (#9: Karate)

De Zaanstreek kent een levendig verenigingsleven. Er wordt volop gesport, enthousiast gemusiceerd, betrokken toneel gespeeld, met gevoel geschilderd, inlevend gelezen en hartgrondig gedicht.

Maar nog lang niet genoeg en nog lang niet door iedereen. Dan kan natuurlijk beter.

De hele maand september is het bij De Orkaan Grote Club-actie! Vandaag:

Karate bij Nishi Dojo

Al 35 jaar worden er in Zaandam 2 x per week karatelessen gegeven. De vereniging W.D.T. verzorgt in haar dojo, Nishi-dojo tegen minimale kosten de lessen: junioren 10 euro en senioren 20 euro per maand. De kosten kunnen zo laag gehouden worden omdat karate instructeurs pro deo hun medewerking verlenen.

Genwakai Karate Do onderscheidt zich door het gedisciplineerd beoefenen van deze Full contact stijl. Hierdoor zijn alle deelnemers, man en vrouw, jong of oud, in staat om het karate tot op een hoog niveau te beoefenen.

Op verzoek van leden worden er in de dojo specifiek aanvullende zelfverdediging-sessies gegeven om een weerbare houding te creëren, helaas noodzakelijk in onze maatschappij. (pesten op scholen en werk)

De leden van Nishi dojo kunnen gradueren en deelnemen aan de trainingskampen en toernooien die georganiseerd worden door de stichting: “Nippon Karatedo Genwakai Holland”.

Als lid van de stichting kunnen trainingsbenodigdheden, specifiek voor ons karate, met korting aangeschaft worden.
De stichting is zonder winstoogmerk opgericht om het beoefenen te stimuleren van het Genwakai Karate Do.

De lessen staan onder auspiciën van Shihan Jan J. Schoen, hoofdinstructeur Genwakai Karate Do en 5e dan. Ze worden gegeven in het gymlokaal van de basisschool aan Noorderven 8, 1504 AL Zaandam.

Website: Nishi Dojo


Jouw club of vereniging ook in onze club-actie? Stuur een mailtje naar De Orkaan (met een paar foto’s en een uitleg waarom mensen lid moeten worden of mee moeten doen).

Hier alle afleveringen van de Grote Clubactie van De Orkaan.

Deel dit artikel:

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *