Paaltjespest in Krommenie (filmpje)

‘Hinderklasse onbekend’, zo valt te lezen op de website van Zaanstad over de rioolwerkzaamheden aan de Weverstraat in Krommenie.

Eigenlijk zou er voor de zomer gestart worden met de bestrating, maar dat is door omstandigheden niet gelukt. 20 november hoopt de aannemer klaar te zijn (de site van Zaanstad heeft het over februari 2021).

Buurtbewoner Josefien Gigengack filmde de verkeershinder (welke klasse?) aan de Zuiderhoofdstraat en ze ontdekte opvallend veel gehavende paaltjes:

‘Liever die paaltjes dan voetgangers of fietsers natuurlijk.’

Deel dit artikel:

3 reacties

 • Bas Sommeijer

  Het blijft oneerlijk, onze Hogendijk paaltjes staan fier overeind en dan worden paaltjes in Krommenie aangevallen. Mijn medeleven gaat uit naar de
  Weverstraat paaltjes.

 • Rob Dekker (westzaan)

  Voorspelbaar dat de afsluiting dit ging veroorzaken.Mega veel verkeer van twee kanten door een smalle straat.Dit gaat goed fout voor de fietsers.Er zijn geneens verkeersregelaars.De bocht bij de kerk is een soepzootje.Eenrichtings verkeer is een tijdelijke oplossing met een parkeerverbod voor personen auto.s. Verboden toegang voor vracht auto.s die geen bestemming verkeer zijn. Anders wordt alles kost gereden. En Ze er gevaarlijk voor fietsers.

 • H.Nieuwendijk

  Snap niet waarom de brug molkade Fortuinlaan niet vrij is scheelt enorm veel frustratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *