Persbericht 1:1 High tea’en met De Westerkim

Dagelijks ontvangen wij gelikte persberichten in de mail, professioneel in elkaar gedraaid door mensen die ervoor gestudeerd hebben. Wij zijn dus wel wat gewend. 

Maar vandaag kregen wij er een waar we onze vingers bij aflikten. Leerlingen van De Westerkim wezen ons op de fijne high tea die ze organiseerden voor een goed doel. Onweerstaanbaar en dus:

Persbericht 1:1

Op de ochtend van 28 juni gingen wij met de leerlingenraad een high tea houden voor het goede doel Noahs Ark. De high tea zou gehouden worden om elf uur tot en met half een.

Om half negen gingen wij in de hal van de school fruitspiesjes en wraps maken voor de high tea. De dag daarvoor hadden we muffins gemaakt in het huis van Pien. De rest werd gesponsord door de Verskade. We kwamen om kwart voor tien bij de Verskade aan.

We wilden de high tea eigenlijk buiten doen alleen het weer was niet zo goed dus gingen we het in een hal boven doen. De hal was eigenlijk een kantine voor de mensen die een opleiding voor bakker volgden bij de Bakery. We gingen even kijken bij die studenten en toen kregen we een stukje heel lekkere chocolade.

We moesten alles klaar leggen op etagères  die we gemaakt hadden van papieren borden. Het paste er maar net op. Er lagen heel veel lekkere dingen op zoals: scones met clotted cream en jam, Quiche, wraps met kipfilet en muffins.

Toen kwamen de gasten. Om elf uur vertelden Noelle en Femke over de lekkere dingen die er waren en heetten de mensen welkom.

Het was super gezellig en er was (natuurlijk) thee en zelfs champagne, voor de kinderen was er kinderchampagne. Daarna gingen we allemaal naar huis. Het was een leuke High Tea en we hebben €291 euro opgehaald. (De toegangsprijs voor de high tea was €7,50 maar meer mocht ook.)

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Siem

    Het was een geweldige belevenis,wij waren daarbij.
    Onze kleinzoon hete ons welkom, bij de lift van Verskade. San sta je daar wel even met een paar natte ogen. Alle kinderen van de leerlingenraad en ouders hebben hun best gedaan. Mijn dank is daarom groot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *