Persbericht 1:1 Muziek voor ieder kind

Waarom 1:1 plaatsing van dit persbericht? Simpel: we zijn fan van ZFC Zaandijk en het zou heel fijn zijn als er jonge aanwas komt zodat het orkest nog heeeeeeel lang mag bestaan.

Muziek voor ieder kind

Ik Maak Muziek’ is een leuke en speelse kennismaking met muziek. Kinderen van 5 en 6 jaar en van 7 en 8 jaar kunnen vanaf maandag 14 juni om 15.00 resp. 15.45 uur terecht bij juf Lisa voor een serie van 7 workshops met een zomerpauze. Maak kennis met ritme, zing mee, zie en beluister instrumenten en maak samen erg veel plezier. Juf Lisa van der Weij is afgestudeerd aan het Conservatorium en heeft o.a. ervaring opgedaan bij het Leerorkest. 

In elk van de groepjes is er een plek voor een kind waarvan de ouders niet de mogelijkheid hebben de cursuskosten te dragen. Heeft u een kind dat erg van muziek houdt of kent u een kind voor wie dit een feest is, mail dan opleidingen@zfc-zaandijk.nl en laat ons weten waarom dit kind in aanmerking komt. De workshops zijn naast de Kinderboerderij Rooswijk, aan de dr J.J. van der Horststraat 2b in Zaandijk.

Waarom start ZFC Zaandijk met deze workshops? We willen dat alle kinderen in Zaandijk en omgeving de kans krijgen om kennis te maken met muziek. Of ze later in een orkest gaan spelen, gaan zingen of in een bandje gaan spelen is voor ons niet belangrijk. Wij denken dat ieder kind iets met muziek moet kunnen doen, zowel voor zijn of haar kunstzinnige als cognitieve ontwikkeling. Als vervolg op deze workshops worden volgend seizoen workshops aangeboden voor kinderen van 8-12 jaar, 12-16 jaar en voor volwassenen. 

Als er partijen zijn die ons initiatief van harte ondersteunen en dit voor nog veel meer kinderen mogelijk willen maken, neem dan contact met ons op!

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar opleidingen@zfczaandijk.nl of een appje te sturen naar 0654702462 (Wilma Vloon). 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *