Persbericht 1:1 Zondag Dozendag!

Persberichten 1:1 overnemen is zeg maar niet ons ding. Toch moeten we er vandaag aan geloven. 

Het zit zo: opperdoos Guda de Boorder benaderde ons via Facebook. Of we aandacht zouden willen besteden aan Dozendag. Wij gaven subtiel aan dat we dat niet direct van plan waren. We wisten namelijk niet wat Dozendag was. 

Fout! Er waren al tweeëntwintig Dozendagen in Zaandam, en wij hadden dat helemaal gemist! Toen we de foto’s zagen wisten we dat we onder een steen geleefd moeten hebben. Wie kan dat nou missen? 

We plaatsen het persbericht, voor straf dus, 1:1 (inclusief HOOFDLETTERS)


Het mag eindelijk weer, na 2 jaar stilstand, DOZENDAG

Al 22 dozendagen heb ik, Guda de Boorder, ( opperdoos ) in cafe Dam 10 georganiseerd. Zoals je inmiddels wel weet, is Cafe Dam 10 niet meer en is dat nu het gezellige  TEASERS. Toen ik aan de nieuwe uitbater Glenn de Koning vroeg of hij het een leuk idee vond om de laatste Dozendag bij hem te organiseren, zaten we al snel op dezelfde golflengte.

Dus de 23ste en laatste DOZENDAG is a.s. zondag 27 maart van 12.00-17.00 uur in TEASERS ZAANDAM. Meer dan 100 vrouwen worden er verwacht, het blijkt een groot succes te zijn.

Met het (kleding) thema in voorgaande jaren werd altijd goed uitgepakt en dit jaar lijkt een makkie voor de dames, BLACK & GOLD, dus ik ben benieuwd wat ze er dit keer van maken. Uiteraard zijn er prijzen voor de mooist geklede doos, 1, 2 en 3de prijs en we kiezen een doos van het jaar.

Verder beginnen we altijd met het Dozenlied op de melodie van Ademnood, we studeren een soort van cheerleaders dans in en gaan daarmee rond 15 uur de Dam op, dan wordt er meteen de jaarlijkse groepsfoto gemaakt.

Op het programma staat verder de erotische loterij, met duidelijke uitleg van de opperdoos, een hapje en een drankje natuurlijk en we hebben Joki Toedeledoki en DeeJ Tobias als entertainers, aan het eind van de middag komt Black Pearl, om in het thema te blijven voor een hysterische stripshow.

De mannen “mogen” er na 17 uur weer bij en dan draait DJ Barry Brand nog een paar uurtjes door….


De foto is van Dozendag in 2016. Het thema was toen burlesque (wij dachten iets met prostitutie, maar da’s niet waar dus).

burlesque 2016
Deel dit artikel:

3 reacties

 • Guda de Boorder

  Hahaha, superleuk,bedankt we hebben ook eens het thema hoeren & sloeries gehad, maar toen zaten jullie helaas onder die steen.
  Groetjes van de opperdoos

 • yolanda Uitendaal

  Geweldig, na jaren weer een xtje van de partij. Tezamen met beide dochters 😜🤣 die wel regelmatig aanwezig zijn geweest.Dat ik dit nog mag meemaken op mijn leeftijd Haha. Op uitnodiging van Opperdoos Guda en een beetje verplicht om te komen na ons voortreffelijke uitje bij de Meet en Greet van de Meilandjes in Uithoorn. IK ZEG GAAN MET DIE BANAAN OP NAAR DOZENDAG 2022.

 • Greet Verhoef

  Jawel hoor op de dam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *