Piet Oudega erelid van Zaans Erfgoed (filmpje)

Toen Piet Oudega het bestuur van de Vereniging Zaans Erfgoed vertelde dat hij gevraagd was om voorzitter te worden van Stichting de Zaanse Schans, werd er even geslikt.

Toch was iedereen het er direct over eens dat de kwaliteiten van Oudega daar de komende jaren misschien nog wel meer nodig waren, dan bij de verenging.

Zaans Erfgoed moet dus op zoek naar een nieuwe voorzitter. En bij het formuleren van het profiel voor de opvolger, viel het op dat de eigenschappen op het wensenlijstje steeds weer terug te brengen waren op Piet Oudega. Zaans Erfgoed zoekt dus een nieuwe Piet.

Gisterochtend, tijdens de najaarsledenvergadering in de Bullekerk werd (interim)voorzitter Oudega verrast met een erelidmaatschap, met bijbehorend speldje:

De foto’s zijn gemaakt door de onvolprezen Jan Lapère.

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Beste Piet, Gefeliciteerd met deze erkenning. Terecht dat je in het zonnetje wordt gezet voor al je werk dat je voor onze samenleving en het Zaans Erfgoed doet. Ik ben ook blij dat jij je inzet voor het Arie Lemsfonds en voor de Zaanse Monologen, op zondag 12 november in het Zaantheater, die we samen met het Wij zijn Zaankanters Platform van PvdA Zaanstreek organiseren. Je inzet wordt zeer gewaardeerd. Groeten, Mark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *