Podcast De Nieuwe Spaak over de Droogschuur

‘Qua kleur… het is echt oranje, oranje, oranje…’ zegt presentator Jeroen Dirk over de binnenkant van de Droogschuur in Zaandam.

Hij interviewt in zijn populaire podcast over ‘gewoon fietsen’ architect Steven Brunsmann van Nunc Architecten en vraagt gebruikers van de stalling om hun mening. Op ongeveer 6:25 minuten gaat het over Zaandam (maar de rest van de podcast is ook leuk):

Deel dit artikel:

3 reacties

  • Edwin Kleiss

    Wel jammer dat de stalling in een soort blinde hoek zit. Ik vraag me af of er iemand toezicht op heeft. Helemaal omdat ik al van drie mensen heb gehoord dat hun fiets daar gestolen is.

  • Herma Assen

    Inderdaad leuke podcast. Persoonlijk vind ik dit een prachtige en kleurrijke fietsenstalling. En zeker een mooi ontwerp. Jammer dat er geen toezicht/fietsenmaker is. Ook is de Slinger van Westerwatering naar de stad gezelliger om te fietsen dan de tunnel, ondanks de voor je fiets springende en lopende voetgangers en zo nu en dan een brommer.

  • Op 2 oktober 2020 (al ruim 11 maanden geleden!) schreef De Orkaan een artikel over een foute berekening in de constructie. Vorige week zag ik dat dat deel van de stalling nog steeds gestut moet worden. Weet iemand wanneer daar iets aan gaat gebeuren? Anders ben ik bang dat de dubbele fietsenrekken waar Steven in de podcast over spreekt nooit kunnen worden geplaatst.

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *