Politie zoekt getuigen na uitgelokte aanrijding

De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding tussen een vluchtende bestuurder van een personenauto en een motoragent op N203 in Krommenie.

Tijdens de achtervolging van een zwarte Renault Megane hatchback die de aandacht had getrokken, klapte een motoragent hard op de auto nadat de bestuurder vol op de rem ging staan. De agent werd naar het ziekenhuis gebracht:

‘De bestuurder van de auto vluchtte vervolgens en reed linksaf het Vlietsend op.  Hierna is de auto vermoedelijk linksaf de Henri Dunantstraat ingereden. De auto is later aangetroffen op de Zamenhofstraat in Krommenie en inbeslaggenomen. De bestuurder was spoorloos.

De politieman heeft aangifte gedaan van poging doodslag en verlaten plaats ongeval.

Er is een persoon die zich dinsdagavond heeft gemeld dat hij de bestuurder was tijdens de achtervolging. Hij is aangehouden en wordt verhoord. De politie is evenwel op zoek naar getuigen die de auto en bestuurder hebben zien rijden of uit hebben zien stappen op de Zamenhofstraat.

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.Mocht u op een andere manier weten wie bij dit incident betrokken is dan horen wij dat ook graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via  0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, ook van dashcams uit die buurt op dat tijdstip. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2021078737′

Foto: Michel Schermer

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *