Provincialeweg Zaandam komende week ’s nachts afgesloten

Vanaf maandag 1 oktober t/m zaterdag 6 oktober is de Provincialeweg in Zaandam tussen 20.00 uur ’s avonds en 6.00 ’s morgens afgesloten in de richting Koog a/d Zaan.

De reden van de afsluiting is niet geheeld duidelijk, het zou met de spooroverbouwing te maken kunnen hebben, maar noch op de site van Zaanstad noch op de site van de Provincie met alle wegwerkzaamheden is de afsluiting aangekondigd.

UPDATE: Zaanstad meldt aan De Orkaan dat het om asfalteringswerk gaat.

In ieder geval werden onlangs borden neergezet, automobilisten zijn gewaarschuwd.

Deel dit artikel:

5 reacties

 • Jaap

  Er zal toch wel iemand zijn die het weet mag ik hopen ?
  Hoewel ik wel eens vaker gezien heb dat er borden werden geplaatst die een dag of wat later weer verdwenen waren zonder dat er iets gebeurd was.
  Ben benieuwd hoor.

 • Bart Prins

  Zojuist is er een bericht verschenen op de FB-pagina van Gemeente Zaanstad. Wellicht heeft De Orkaan iemand wakker gemaakt?

  https://m.facebook.com/gemzaanstad/photos/a.820869847931916/2087645141254374/?type=3

  • De Orkaan

   Dank voor de tip. Toen we het bericht maakten hadden we alleen de borden gezien. Maar nu dus ook op de website. Ook twee andere omleidingen.

   1. Provincialeweg Zaandam in noordelijke richting de Albert Heijnweg en richting Stationsstraat. Werkzaamheden in de nachten van maandag 1 oktober t/m 5 vrijdag oktober van 20.00 uur tot 05.00 uur.

   2. Zaanbrug Wormerveer/Wormer, in de nachten van dinsdag 2 oktober t/m donderdag 4 oktober, van 20.00 uur tot 05.00 uur.

   3. Westzanerweg, tussen de rotonde op de Hoofdtocht en pont Buitenhuizen op dinsdagnacht 2 oktober van 20.00 uur tot 05.00 uur.

 • JN

  Ik vind het gebruik van de term “nacht” tamelijk misleidend als de sluiting al om 20u00 plaatsvindt.

 • Rinze

  De afsluitingen zijn ook opgenomen in Navigatie-app Waze. Die zal je ook om de afsluitingen heen leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *