Provincie zoekt Bedrijvig Groen: De Orkaan wordt rijk! (filmpje)

Goed, –om heel eerlijk te zijn- de jury moet zich nog even over ons plan buigen, maar wij gaan ervan uit dat we die bokaal reeds in the pocket hebben.

Want… wat is het geval? Welnu, de provincie Noord-Holland heeft een prijsvraag uitgeschreven waarin ze m/v zoekt naar uitvoerbare ideeën om meer groen op de bedrijventerreinen te krijgen.

Nu zijn wij, puur toevallig, gestruikeld over een slim plan… Die uitgeloofde geldprijs van 1.500 eutjes wordt (deels*) voor ons!

Maar, het wordt (qua te grijpen geld) nóg mooier!

De provincie schrijft:

‘Ook is er subsidie beschikbaar om de drie beste ideeën daadwerkelijk uit te voeren. Op deze manier draagt de provincie bij aan de biodiversiteit in Noord-Holland.’

Ons plan: ‘Geen Kosten, Maximaal Groen’

Nu willen wij niet opscheppen of borstkloppen, maar als er IEMAND geschikt is voor het uitvoeren van ons plan, dan zijn wij het zelf. We maken zeer gaarne een offerte. Neem rustig –precies- een minuutje de tijd en neem kennis van onze inzending:

*Wij vinden dat gemeente Zaanstad recht heeft op de helft van het geld, omdat zij ons op het spoor van dit geniale plan hebben gezet.

Deel dit artikel:

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *