Regel een kind en kom zondag naar De Grote Boze Vos

Vrolijk word je ervan, melig misschien ook, je vergeet de tijd, je zorgen, je oh zo belangrijke grote-mensen-perikelen, en alles is goed.

Helaas is De Grote Boze Vos niet voor jou gemaakt, maar voor je kind of je kleinkind. Je mag mee, maar dat is dan ook alles. Oh ja, en je mag natuurlijk achteraf zorgen voor een van de vier P’s: Pannenkoeken, Poffertjes, Pizza of Patat.

Er zijn nog wat plekjes vrij voor de kinderactiviteit van aanstaande zondag 8 december in Filmtheater De Fabriek! De film De Grote Boze Vos (AL) draait en daar hoort een Vossenactiviteit bij!

Er worden Vossen (kerst) kaarten geknutseld! Je kunt een mooie kaart maken die je naar iemand kunt sturen die je lief of bijzonder vindt. Of je houdt ze lekker zelf! Er zullen verschillende materialen en voorbeelden op de grote knutseltafel van de Fabriek te vinden zijn. En het is altijd supergezellig om eerst om 13:00 uur te knutselen en daarna om 14:00 uur te genieten van de film! Prijs totaal voor activiteit en film is €8,75 inclusief drinken en een zakje chips. Begeleiders betalen €6,25 voor de film!
Wel eerst even aanmelden, dat kan nog net via kinderfilmdefabriek@gmail.com.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *