Ren zoon, ren! (Pa moedigt dronken bedreiger aan)

Een beetje dom lallen, wildplassen, zwalken en kotsen op zijn tijd is misschien best oké voor een achttienjarige. Als je er bij gaat schelden wordt het al minder.

Gooi daarbij agressie en doodsbedreigingen dan ga je over een grens. Doe je dit onder het goedkeurende oog van je vader, dan weet je dat de maatschappij een kluif aan je gaat krijgen.

Zojuist plaatsten onze vrienden in blauw m/v het volgende bericht op hun Facebookpagina:

Aanhouding 18-jarige agressieveling

Afgelopen nacht werd het horecateam geconfronteerd met een 18-jarige Zaandammer met op dat moment een zeer kort lontje. Nadat de jongeman een horecagelegenheid uit was gezet begon hij zijn agressie te botvieren op de beveiligers.

Hij vond het nodig om hierna de confrontatie op te zoeken met omstanders. Uiteindelijk waren wij aan de beurt. Nadat hij ongeveer het hele scheldwoordenboek had gebruikt en ons had bedreigd met de dood ging hij er als een haas vandoor. Zijn vader die getuige was van het geheel moedigde hem aan om hard weg te rennen.

Helaas voor vader en zoon kwam hij niet ver. De jongeman is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij na ontnuchtering is verhoord.

Deel dit artikel:

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *