Rijwielhandel Evert Bruyns in juli weer aan Heiligeweg

Op woensdag 3 mei werd rijwielhandel Evert Bruyns aan de Heiligeweg in Krommenie door brand getroffen. Op 3 juli gaat de zaak weer open.

De tijdelijke bedrijfsunits staan naast de uitgebrande winkel. De voorbereidingen voor nieuwbouw zijn in volle gang. De werkplaats, waar de brand begon, gaat helemaal tegen de vlakte, de schade is te groot.

De showroom blijft wel staan. De ruimte wordt momenteel gestript en geheel gerenoveerd. Bouwbedrijf Jan Vet is inmiddels met de werkzaamheden begonnen en zal eerst de winkel/showroom aan de Heiligeweg 183 opleveren. Waarschijnlijk nog voor de bouwvak.

De rijwielhandel ligt niet stil. Bruyns is telefonisch nog steeds bereikbaar voor reparatie, onderhoud, service en bestellingen van onderdelen en fietsen. Evert Bruyns is blij met Beku aan de Heiligeweg waar nu onderdelen en fietsen worden geleverd. “Hartverwarmend” noemt Bruyns de aanbiedingen van lokale ondernemers van hulp, noodvoorzieningen en opslag.

Bruyns probeert zijn klanten via Facebook zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen: “Als er nieuws is, zetten we het zo snel mogelijk op Facebook.”

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *