Rita Visscher’s Coming Out

Soms schieten woorden tekort. Van deze foto van wethouder Rita Visscher-Noordzij kunnen we maar geen genoeg krijgen.

Hij kwam tot ons via het Instagram-account van de wethouder. De foto werd gemaakt tijdens het symposium ‘Diversiteit is Rijkdom’ van het LHBT-netwerk in de raadzaal van Zaanstad op Coming Out Dag, woensdag 11 oktober.

Rita gaf de foto – genomen voor de genderneutrale toiletten in Zaanstad – de titel “Een warm welkom”. De enige wethouder die na deze periode wil doorgaan. Met recht.

Hieronder nogmaals in groot formaat.

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Mark Damman

    Oké, oké, het is weliswaar geen coming-out day, maar eigenlijk is het iedere dag coming-out day. Dat blijkt ook maar weer uit dit artikel. En ik moet ook wat bekennen…. Ik heb er lang over nagedacht of ik er vooruit zou komen, maar het is tijd om uit de kast te komen. Dus zit je stevig in je stoel? Hou je goed vast, want ik moet bekennen dat de laatste keer dat ik de stemwijzer invulde er de Christen Unie uit kwam…. Ik heb het stemadvies niet opgevolgd, omdat ik principieel niet zal stemmen op een partij die een religie als uitgangspunt neemt bij het bepalen van zijn of haar standpunten. Ik voel me dan ook thuis bij de sociaal betrokken PvdA Zaanstreek. Maar Rita is een mooi mens en dit is een leuke kleurrijke foto. Het is overigens hier in het Zaanse goed samenwerken en samenleven tussen de beide partijen. #SamenLevenSamenWerken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *