Roommate hostel – budget slapen aan de Westzijde

Eerlijk is eerlijk, we hadden het een beetje gemist, het nieuwe hostel Roommate boven La Cubanita aan de Westzijde in Zaandam. Volgens de informatie op hun Facebook-pagina ging het hostel eind augustus 2021 al open.

De vergunning voor het hotel was begin 2018 al verleend. Maar er gebeurde in de tussentijd dus bijna niks.

Het toeristenseizoen stelde dit jaar dat sowieso weinig voor, en door de lockdown werd dat allemaal niet veel beter. Maar open is het.

Budget dus. Op de foto meenden we al een stapelbed te ontwaren, en de informatie en foto’s op de Facebook-pagina en Booking bevestigen dat: 8 bedden in één van de kamers. De gasten zijn enthousiast:

“Very nice place, clean and tidy, beds were comfortable doesn’t shake or make squizzy sound like in other places. And the terrace is amazing with beautiful view to the canal where boats are passing, it is nice to sit there and chill out.”

“It was great given the situation that only me stay in a 8-bed domintory. It’s nice and clean. There were lockers and strong-box.”

“Locatie is top, bedden lagen onverwachts best lekker. De kamer is wel wat aan de knusse kant, op de foto’s oogt het ruimer. Ik was echter met mensen die ik graag mag, dus was het niet vervelend”

“Es war alles perfekt und sauber. Ich gebe 5 Sterne Bewertung.”

De prijzen vandaag beginnen bij € 22 op Booking. Budget dus.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *