Roxy’s Deli gaat verhuizen

Het pand op de Zuiddijk 28 in Zaandam is te klein geworden voor Roxanne en Ramon die daar twee jaar geleden hun delicatessenwinkel geopend hebben. De deli staat bekend om de lekkere kazen en vleeswaren in het assortiment die ergens anders in Zaandam moeilijk te krijgen zijn. 

Door: Kees Huyser

Na een succesvolle crowdfunding door de vaste klanten om de verbouwing te helpen betalen gaat de winkel per 1 juli een paar huizen verderop zitten in de voormalige kapsalon S-Hair op de Zuiddijk 16B. Tijdens de verbouwing is de oude winkel in de maand juli alleen op vrijdag en zaterdag geopend (de andere dagen zijn Roxanne en Ramon druk aan het timmeren!) om iedereen met lekkere trek toch van dienst te kunnen zijn. De laatste week van juli is de zaak helemaal gesloten en half augustus moet volgens de planning de nieuwe zaak open.

De nieuwe winkel heeft niet alleen meer ruimte voor de kazen en worsten, maar ook voor wijnproeverijen en andere smakelijke bijeenkomsten. Ook wordt er nagedacht over een terras voor de deur. Ik weet wel waar ik in dat geval deze zomer een broodje ga eten!

De foto boven is van Roxy’s Deli

Deel dit artikel:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *