Rozenhof aangepakt voor verhuizing Vomar

In de plannen voor de herinrichting van het Rozenhof komt er een nieuwe fietsenstalling in het noodlijdende winkelcentrum en verhuist de Vomar binnen het Rozenhof.

Die verhuizing zal waarschijnlijk pas in de zomer plaatsvinden. Maar de werkzaamheden op de plek waar de nieuwe vestiging moet komen zijn onlangs begonnen.

De vergunning voor de verbouwing van een deel van het Rozenhof werd ruim een jaar leden verleend. De Vomar verhuist naar het deel bij de ingang aan de Rozengracht bij de markt, naast het Casino (impressie hieronder). De precieze datum van de verhuizing was nog niet bekend bij de Vomar.

In 2018 moet ook een nieuwe fietsenstalling in gebruik worden genomen in de Rozenhof. In de bewaakte stalling komen 400 fietsparkeerplaatsen. Door de stalling hoopt Zaanstad dat er meer doorloop op die plek komt waardoor de “sociale veiligheid van de Zilverpadsteeg” zal toenemen.

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Erjee

    Mooi hoor een nieuwe Vomar. Nu gelijk het (jonge) personeel maar eens echt opleiden. (!!!) Dat geldt trouwens niet voor enkele lang gedienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *