Schrijven voor De Orkaan?

Tijdens de zomer, de laatste drie weken van augustus, maken we extra plek voor mensen met een mening of een column op de lever of uit de tenen. Gerust niet omdat we zelf liever op het strand liggen of zo. Heus niet. Nee, echt niet…

Hoe dan ook: grijp De Orkaan, een etalage met zo’n 10.000 voorbijgangers per dag, om te ventileren wat jij – ja jij! – uit je systeem wil krijgen.

De regels zijn vrij simpel: die zijn er haast niet. Wees creatief of niet. Gedichten, foto’s, liedjes, interviews filmpjes, podcasts, romans, het kan allemaal. Tekst, beeld en/of geluid. Schelden (en op de man m/v spelen) vinden we minder fijn en HOOFDLETTERS zien we als geschreeuw en dat zouden we ook graag beperken. Als we het echt niks vinden, dan mailen we het je eerlijk – daar zijn we heel eerlijk in -.

Reacties onder de stukken worden gemodereerd volgens De Orkaan-regels. Eventuele discussie juichen we toe, anonieme beschuldigingen laten we niet door.

Aanbevelingen

De lengte van de tekst is aan jou. Maar over het algemeen geldt dat stukken met niet meer dan 400 woorden, beter worden gelezen. Kort en krachtig dus? Een sprekende foto is meer dan welkom, maar mocht dat niet lukken, dan zoeken wij er iets bij in overleg met jou. Filmpjes en/of podcasts embedden we in een artikel (tekst door jou of in overleg met ons).

Mail ons je bijdrage of vragen: deorkaan@gmail.com

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *