Slinkse verkoopmethode of gewoon een gezellige dag?

Yes! Je bent geselecteerd! Jij… ja… JIJ bent degene uit jouw postcodegebied die in feestcentrum De Bun in Westzaan jouw cadeaus in ontvangst mag komen nemen! 

Maar dat is niet alles. Je mag met 4 kennissen genieten van gratis koffie en een verrassing die de kok ZELF heeft bereid! Een twaalfdelige espresso-set en een cappuccinomaker staan voor je klaar.

Op woensdag 16 september is de grote dag. Er staat dat het start om 9:45 uur en dat er om 12:30 uur wordt afgerond, maar in de praktijk gaan de gelukkigen pas om een uur of 14:00 naar huis: sufgeluld en niet zelden in het bezit van een gloednieuwe pannenset of een duur matras. Niet gratis. Waar de espresso-sets en de cappuccinomakers blijven is niet bekend.

Op Facebook wordt ‘geselecteerde’ Riek Goulooze in ieder geval gewaarschuwd niet te gaan en het bedrijf is al jaren een onderwerp op klachtenfora van Radar en Kassa. Opvallend is dat de geselecteerden over het algemeen wat ouder zijn en dat ze met volledige naam worden aangeschreven.

Toch is het niet de eerste keer dat dit plaatsvindt in Westzaan en de verkooporganisatie, die zo af en toe van naam wisselt, is nog altijd welkom in het dorp. Geen pek, geen veren of hooivorken, dus misschien zijn de producten hun geld waard en is de dag oergezellig? Wij horen het graag.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *