Sluis gestofzuigerd voor hoog bezoek

Vanmiddag verwachten we hoog bezoek voor het sluishuisje bij de Groote Sluis naast de Wilhelminasluis. Niet alleen wethouder Leny Vissers-Koopman komt, maar ook andere “bestuurders van gemeente en Hoogheemraadschap”.

En dat allemaal omdat het nieuwe huisje van studioKRAMER officieel in gebruik wordt genomen.

De Orkaan laat dergelijke photo-opportunities en pers-momentjes met liefde over aan de collega’s, maar we namen voorafgaand aan de feestelijkheden toch even een kijkje.

En we zagen dat het goed was. Zelfs de sluis werd gestofzuigerd! Door Duik- en Reparatiebedrijf Harm Bonsink uit Zwartsluis (waar anders?). Op de bodem van de sluis was een duiker met een enorme stofzuiger in de weer.

Vanaf 16.00-is de inloop in de Mail Company (op uitnodiging, maar een beetje party-crashen moet kunnen).

Om 16.20 uur wandelen de bobo’s van de Mail Company naar de Groote Sluis alwaar de bestuurders van gemeente en Hoogheemraadschap om 16.30 uur de sluisdeur openen. Om 16.35 uur begint het ceremoniële “teruglopen naar de Mail Company”. Dan is er een uur (!) voor toespraken (17.00-18.00 uur). En dan pas een borrel. Misschien sneaken wij tegen 18:00 stiekem naar binnen.

Deel dit artikel:

4 reacties op Sluis gestofzuigerd voor hoog bezoek

 1. Paul Kramer schreef:

  Niet alleen de ingebruikname van het sluishuisje wordt gevierd, maar ook de overdracht van de Groote Sluis van het Hoogheemraadschap aan ZNSTD.

  Enne… de borrel is tussen 17 en 18 uur en de toespraken zijn heel kort!

 2. arie schreef:

  mag wat kosten

 3. vaartje197 schreef:

  en wie is dat hoog bezoek? is dat een wethoudertje op heel hoge hakken? of heb ik wat gemist, en noemen we tegenwoordig alles en iedereen hoog bezoek?

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *