Smooth! Rij mee over de Noordweg in Wormer (Met rotonde!)

Er is een rotonde toegevoegd met een afslag naar Wormervelden ’t ‘nieuwe stukje Wormer met 122 karakteristieke woningen’.

Maar het aller-allerbelangrijkste is natuurlijk het heerlijk gladde, geluidsreducerende asfalt.

De Noordweg in Wormer.

Tijdens het werk aan de weg was het even afzien, want we werden omgeleid via de Veerdijk-Bruijnvisweg-Mercuriusweg-Rouenweg.

De werkzaamheden zouden duren tot 15 april en wat denk je? Nou?
Dat klopt ook!
Gisteren bereden wij het strakke laken en dat was genieten geblazen. Een aanradertje. Het is dat wij beschikken over een ijzeren zelfdiscipline (en een lege tank), anders hadden we nu nog rondjes gereden op de gloednieuwe rotonde.

Het gaat om dit stukje (retestrakke) weg:

noordweg wormer

 

Deel dit artikel:

3 reacties

 • Robert Schaap

  Je zou er maar gaan wonen, in die karakteristieke woningen bedoel ik.
  Wat een aanfluiting, foei lelijk en hutjemutje boven op elkaar.
  Doe mensen moeten geld erbij krijgen. Op verjaardagen houdt je wijselijk je mond over je adres…

 • Joop

  Aan klagers geen nood, maar goed, huizen mogen dan geen schoonheidsprijs verdienen, altijd nog beter als de situatie in Zaandam, daar is een koopappartementencomplex 18 meter te hoog bevonden en nu moet de aannemer de bovenste 2 verdiepingen er af halen, gemeente geeft geen compensatie aan de gedupeerde kopers, die moeten ze maar verhalen bij de aannemer……

  Voor de schrijver van dit artikel: Mooi stukje asfalt, zou alleen bet zijn als men die route had verdiept, zeker met het oog op het landelijke karakter van Wormer.

  • Robert Schaap

   Zaandam is geen Wormer, God zij dank. Over de Zaanbrug begint de armoe. Zelf met het strooien s’winters is dat goed te merken. Mensen zijn in Wormer ook als de dood dat men ooit bij Zaanstad gevoegd wordt. Als het geld werkelijk op is in Zaanstad, en dat is het eigenlijk altijd, zullen er wel weer wat rijkere dorpen opgevreten worden. In Krommenie etc. schieten de tranen nog steeds in de ogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *