Snookerreferee Jan Verhaas zondag in Westend Snooker!

Wij zetten een uitroepteken in de kop, en strooien er ook mee in dit stukje, omdat snookerreferee Jan Verhaas zondag naar Zaandam komt!

Wij kenden hem niet, maar hij behoort tot de internationale top van de snookerscheidsrechters en dat is uitermate bijzonder als niet-Brit! Om 15:00 uur geeft Verhaas een (gratis!) seminar en je mag met hem op de foto!

Westend Snooker is deze hele maand het toneel van het Nederlands Kampioenschap Snooker en ook dit weekend is er top-snooker te bewonderen! (Zaterdag 5 mei: 6 Reds poulefase; zondag 6 mei: 6 Reds knock-out t/m finale en junioren t/m kwartfinales).

Martin van Zeelt maakte van afgelopen weekend een korte impressie:

De foto van Jan Verhaas komt van zijn wikipedia-pagina

Deel dit artikel:

2 reacties

  • Hans Rossberg, ALMELO

    Geachte Heer Verhaas. Nooit geweten dat u een Nederlander bent. Ik bewonder al meer dan 20 jaar uw vakkennis, de rust die u voor spelers uitstraalt en het feit dat u zich voor elke wedstrijd steeds weer keurig in het pak steekt. U kwam mij voor als een keurige Engelsman
    Inderdaad een felicitatie waard om dit om dit in het Britse wereldje te hebben opgebouwd. Ik neem aan dat U tussendoor in Nederland bij famille verblijft ?

  • Henk Schaar

    Waar was ONZE snooker referee tijdens de afgelopen wereld kampioenschappen in Sheffield? Was het moment van de “fout” van vorig jaar toch debet aan zijn afwezigheid dit jaar op het toernooi?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *