SP campagne: ‘1,5 meter is 22 tomaten’

Update:

1 april
‘Dit komt echt uit de tenen en het overstijgt alle partijpolitiek!’

SP-raadslid Roland van Braam heeft zich de afgelopen weken groen en geel geërgerd aan mensen die geen benul leken te hebben van ‘wat anderhalve meter is’.

Hij besloot zijn thuisisolatie op te geven, om voor de deur van de Primark in Zaandam een belangrijke boodschap te brengen: ‘1,5 meter is 22 tomaten’.

Waarom SP-tomaten als het belang van de boodschap voorop staat? Van Braam:

‘Iedereen eet tomaten, of heeft ze in huis. De vertaling van zo’n bekend en gezond product naar anderhalve meter maakt direct alles duidelijk! Hou afstand! En dan niet tien tomaten, niet zeventien tomaten, maar tweeëntwintig!’

Van Braam zijn zijn partijgenoten staan nog tot 11.00 uur bij de Primark. Tussen 12.00 en 14.00 uur doen ze de Zaanweg en vanaf 15.00 uur tot 17.00 zullen ze winkelcentrum Plaszoom in Wormer aandoen. Van Braam:

‘bij de vorige verkiezingen hebben we Wormerland moeten laten schieten, maar in 2022 komen we keihard terug. Zie dit als het begin van de campagne.’

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Bas Sommeijer

    PvdA neem een voorbeeld aan de SP!
    Hoeveel rozen is 1,5 meter?
    En als de PvdA dan 1,5 meter rozen aan de mensen uitdeelt helpen ze ook nog de Bloemen industrie die rozen nu niet naar het buitenland kan versturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *