Sportagenda: honkballers slaan door tijdens pinksterweekend

Het pinksterweekend staat voor de deur. De korfballers staan al bij de barbecue, de handballers zijn op familiebezoek en de mannen van het rugby doen nog wat aan krachttraining. Kortom, een rustig weekendje.

Alleen de honkballers komen in actie en gelukkig nog wel op Zaanse bodem. Dit is de sportagenda voor het pinksterweekend.

Zaterdag 27 mei

Honkbal

Cromtigers speelt twee wedstrijden deze week. Woensdag bij HCAW 3 in Bussum werd er mooi met 3-15 gewonnen.
Met deze derde overwinning staat de ploeg op plek zeven in de 2e klasse.

Zaterdag spelen de Zaanse knuppelaars op eigen veld tegen Boekaniers en die komen dan weer uit de hoofdstad van ons land.

Coach Just van Heems blikt terug op de opening van het seizoen en schrijft ons:

‘We hebben qua competitie een zware start gehad tegen teams waarvan je weet dat ze in de top gaan meedraaien. Helaas hebben we die wedstrijden verloren.

Aankomende zaterdag nog 1 zware tegenstander, en daarna spelen we de komende weken tegen tegenstanders waar we van horen te winnen. Woensdag een goede wedstrijd gespeeld tegen een ervaren team.

Ik ben als coach zeer tevreden met het resultaat.’

WedstrijdTijd
2e klasse B herenCromtigers – Boekaniers14.00
Selectie Cromtigers 2023

Zondag 28 mei

Softball

De honkballers van Odiz frogs komen dit weekend niet in actie. Wel is er van alles te beleven op hun terrein in de Kalverhoek. Op 1e Pinksterdag organiseert de weer het Mix-softball toernooi. Er is plaats voor zestien teams. Na de prijsuitreiking om 18.00 uur is er nog veel gezelligheid. Meer informatie via deze link.

Uiteraard krijgen de winnaars een mooie bokaal. (Foto door Michael Valkenberg)
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *