Stage bij RTV Zaanstreek: keen keld, wel chillen met de burrie

RTV Zaanstreek heeft graag een paar jonge, frisse stagiaires over de vloer en daarvoor trekken ze alles uit de kast.

Hoewel wij denken dat niets dodelijker voor straattaal is, dan een oude oom die het overneemt, draait het Zaanse nieuwsbolwerk haar hand niet om voor een slangetje meer of minder… Met hippe woorden worden de toekomstige nieuwsjagers verleid:

“Er wordt veel gelachen maar ook hard gewerkt. Want al ben je nog student en natuurlijk helemaal chill: nieuws blijft een serieuze zaak.”

Er staat geen vergoeding tegenover maar… –en nu komt het mooiste- er hangt wel een belofte in de lucht:

“Want op je eerste stagedag kun je zomaar de burgemeester van Zaanstad ontmoeten voor een nieuwsitem. (hij is best aardig, so relax)”

Die Ruudje… soooo relaxt dat gassie!

Hier vind je de vacature, en op de website van RTV Zaanstreek vonden we onder de ouderwetse ‘wist-u-dat-jes’ de verklaring voor het geheel:

Wist u dat: Hoofdredacteur Dré geen familie is van rapper Dr. Dre?

Deel dit artikel:

6 reacties

 • mitchell

  Jullie bestaan toch alleen maar uit oudjes de Orkaan ?

  ik vind Rtv Zaanstreek wel goed de De Orkaan vind ik slecht is mijn mening

  ik ben gelukkig geen medewerkers van de orkaan of rtv Zaanstreek maar zo iets schrijf je niet vind ik

  • Merel Kan

   En daar hebben wij -de ouwetjes van De Orkaan- vrede mee.

   • mitchell

    leuk voor jullie. dat je er vrede mee hebt maar ja het blijkt dus wel dat Merel Kan. het artikel heeft geschreven zo vind ik niet dat je de lokale omroep zwart hoort te maken heel simpel. schoot mij opeens iets te binnen jullie hadden een kantoor in Zaandam ? HA laat me niet lachen!!!!!!!! dat doe ik dus nu wel want dat kantoor hebben jullie niet hahaha sorry moet weer lachen .zo ik heb mij zegje gedaan

    daaag

 • Siem

  Merel, wel grappig als ik jouw 06 in zou spreken zou me zeker terug bellen. Ik kan mensen die dat niet doen. Blijf vooral met die oudjes zo door gaan.En laat je niet op de kast jagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *