Start voetbalcompetitie!

Na weken van voorbereiding en bekervoetbal, begint dit weekend eindelijk de competitie voor de 1e klasse en daaronder. Het zal voor de ploegen nog aftasten worden hoe zij, maar ook de tegenstanders deze voorbereiding hebben doorstaan.

Het seizoen start in ieder geval meteen met onder meer een mooie derby: Sporting Krommenie – Hercules Zaandam

2e Divisie

Rode lantaarndrager OFC (zon) dat afgelopen woensdag, na een 6-2 overwinning op UDI’19/CSU het hoofdtoernooi van de landelijke KNVB beker wist te halen, speelt zaterdag een thuiswedstrijd tegen middenmoter Kozakken Boys. 

3e klasse zaterdag

De nieuwe fusieclub ZVC’22, dat met 3 nederlagen een stroeve start kende in de Districtsbeker, speelt haar 1e competitiewedstrijd thuis tegen het ambitieuze De Volewijckers. 

2e klasse zondag

Saenden dat vorig seizoen kampioen wist te worden in de 3e klasse, debuteert met een lastige uitwedstrijd tegen Kleine Sluis uit Anna Paulowna en KFC begint de competitie met een thuiswedstrijd tegen FC Den Helder     

3e klasse zondag

Hercules Zaandam is ook dit seizoen weer de uitgesproken favoriet voor promotie naar de 2e klasse. De competitie start voor hun met een zeer lastige uitwedstrijd bij Sporting Krommenie, dat een goede voorbereiding kende. Promovendus RCZ gaat in de 1e speelronde op bezoek bij Swift

5e klasse zondag

Knollendam heeft na 1 seizoen gelukkig weer een 1e elftal en de ploeg van trainer Andy Huitema zal de competitie starten met een uitwedstrijd bij OSC. 

Klik hier voor alle wedstrijden, ook in de andere klassen, die dit weekend gespeeld worden

Een Orkaan/Voetbalvaria-productie.

Foto: Bart van der Laan (trainingsballen bij Knollendam)
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *