De Stella-winkel (het ‘E-bike Testcenter’) aan de Stormhoek in Zaandam is gesloten. Klanten worden doorverwezen naar het filiaal in Badhoevedorp. 

Op de website wordt er over de sluiting niets gemeld. Dit betekent dat je er pas achter komt als je – met of zonder je haperende vehikel – voor de deur staat. 

Gisteren verscheen een artikel op de site van Radar (van Avro/Tros) over de klachten die zij ‘met enige regelmaat’ over het fietsenmerk binnenkrijgen. 

Over het ‘waarom’ van de sluiting meldt de telefoniste van de klantenservice dat het ‘heel gewoon is’ en dat er filialen in de omgeving zitten. De huur zou zijn opgezegd omdat ‘het filiaal niet effectief kon worden voortgezet’. Als wij vragen naar een persvoorlichter doet ze haar best om ons door te verbinden.

Op het moment van schrijven hangen wij al een stief kwartier telefonisch bij Stella in de wacht, met op de achtergrond een vrij irritant muziekje. We zetten natuurlijk door om jou -ja, jou!- van aanvullende informatie te kunnen voorzien…

Door: Merel Kan, foto en tip: Marcel Beekmans, info Stella-site en Radar