Surseance van betaling voor Hof Bouw

Gisteren verscheen er op de Facebookpagina Wormerveer een berichtje over een mogelijk faillissement van Hof Bouw uit Alkmaar.

Het bedrijf is de aannemer/bouwer van de appartementen, en de nieuwe winkel van Saenkanter Suits, aan de Zaanweg 118 in Wormerveer.

Meerdere bedrijven hadden hun materiaal weggehaald om ervoor te zorgen dat deze bij een eventueel faillissement niet in handen zouden vallen van schuldeisers.

Vandaag verscheen het bericht online dat het bouwbedrijf surseance van betaling is verleend. Dit betekent dat Hof Bouw de kans krijgt om een faillissement af te wenden door bijvoorbeeld tot een betalingsregeling met schuldeisers te komen.

__________________________________________________________

Update 22/01: Hofbouw is toch nog failliet verklaard. 

__________________________________________________________

Wat dit voor de voortgang van het bouwproject aan de Zaanweg betekent is nog niet bekend (de telefoon wordt bij Hof Bouw niet beantwoord). De nieuwe winkel Saentkanter Suits zou in maart van dit jaar haar deuren openen.

Update: Leon Hamming heeft vertrouwen in een niet vertraagde opening:

Deel dit artikel:

2 reacties

  • Toekomstig bewoner

    UPDATE: Aannemingsbedrijf Hof Bouw BV zal geen doorstart maken. Men is nu op zoek naar een nieuwe aannemer die het complex wil afbouwen. Wellicht een kans voor een lokaal bouwbedrijf die dit op korte termijn kan oppakken?

    • Simone Minnebo

      Heeft u enig idee wie de bouw in de tussentijd heeft overgrnomen? Het ziet er aan de buitenkant inmiddels prachtig uit. Op het winkelpand naast Saenkanter Suits na

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *