Tamme Boer Krommenie verkocht

Niels en Susan van Eetcafé De Tamme Boer in Krommenie hebben de sleutel overgedragen aan Gert-Jan en Michelle. De Boer is verkocht, en dat in tijden van corona. 

Het eetcafé is al zo’n 15(?) jaar een aanvulling voor het dorp van de koekvreters, en nog geen vijf jaar geleden namen Niels en Susan het over. Zij kozen voor een ander pad en de zaak werd begin dit jaar in de etalage gezet. 

Zaandammer Gert-Jan en Amsterdammer Michelle zagen het wel zitten. En hoewel ze het eetcafé nooit in actie hebben gezien, besloten ze ervoor te gaan. 

Beiden bulken ze van horeca-ervaring en Michelle deed de hotelschool. Ondanks hun eigen ervaring zijn ze niet van plan de boel rigoureus te veranderen. Michelle vertelt: 

‘Natuurlijk zullen we het eigen maken, maar het huiskamergevoel dat er hangt houden we heel graag vast. We willen dat het laagdrempelig is. Iedereen moet zich welkom voelen.’

Ze draaien nu al de Take Away en de overgang is nog niet echt opgemerkt: 

‘We hangen het zelf niet aan de grote klok, zo komen we er geleidelijk in. We verheugen ons erg op de 28e, als het terras open mag. En natuurlijk verlangen we naar de echte opening van het eetcafé, maar dat geldt natuurlijk voor alle horecazaken.’ 

Het menu zal bestaan uit klassieke cafégerechten en worden aangevuld met goede happen van het seizoen. 

De foto’s zijn gemaakt door Josefien Gigengack

Deel dit artikel:

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *