Twee Bibi’s in Krommenie?

Op zo’n 85.000 meiden werden er in 2018 slechts 66 Bibi’s geboren in heel Nederland.

In 2015 startte Bianca Bibi’s Boutique aan de Zuiderhoofdstraat 69 in Krommenie. Je kan er terecht voor fijne kleding (v/v) en voor tassen, horloges, sieraden en accessoires.

De afgelopen week kreeg Bianca bezoek van een dame die in Krommenie een lunchroom wil starten onder de naam Bibi’s aan het Vlietsend waar eerst snackbar het Trefpunt zat. Of dat vervelend was?

Bianca is geen moeilijk mens, maar twee Bibi’s in Krommenie? Wat een toeval! Zou dat niet wat verwarrend zijn? Ze moest het even laten bezinken.

Lang verhaal kort: eigenlijk was de vraag van Bibi aan Bibi overbodig. Bibi’s Lunchroom gaat er komen. Voortaan kan je dus bij in Krommenie terecht bij een Bibi voor een broodje kroket en bij een Bibi voor een lekker shirtje.

We vroegen Bibi (de nieuwe van de lunchroom) om een reactie:

‘Er werd niet positief op gereageerd maar aangezien ik al aardig wat onkosten heb gehad aan flyers en logo toch besloten om door te zetten. Aangezien het 2 totaal verschillende branches zijn denk ik niet dat er veel verwarring zal ontstaan.’

Wel zijn de visitekaartjes van Bibi’s Boutique van harte welkom op de toonbank van Bibi’s Lunchroom.

De foto boven is afkomstig van de Facebookpagina van Bibi’s (De Boutique)

Deel dit artikel:

3 reacties

 • Martien v Dorrestein

  Vreemd dat je niet eerst een onderzoek doet In de omgeving. Vooordat jezulke besluiten neemt. Top dat de eerstebibi dit zo opneemt. Maar het lijkt mij geen verstandig besluit.

 • Gre Luttik

  Wettelijk geredeneerd inderdaad geen probleem. En wanneer ik zeg tegen een vriendin: we zien elkaar bij Bibi’s met de lunch zal dat niet in de kledingzaak zijn. Maar Bibi heeft wel leuke kleding…..en succes voor de beide Bibi’s. Komt vast goed.

 • Bibi

  En dan werk ik nog bij Pure Skin Krommenie, en ik heet echt gewoon Bibi..
  Dus daar kan je ook terecht bij een Bibi.. voor een lekkere gezichtsbehandeling ofzo

  Groetjes van een echte Bibi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *